Home / Tips og trics

Tips og trics

Herunder er nogle tips og tricks så dine pandekager bliver himmelske!

P – Panden skal være godt varm når dejen kommes på panden.

A – Aldrig overdriv med sukkeret i pandekagedejen. Du kan altid komme lidt ekstra ovenpå bagefter.

N – Når du bager pandekager er det vigtigt at smage undervejs.

D – Dejen skal trække i køleskabet inden bagning, det giver en mere homogen og glat pandekagedej.

E – Erstat 1 dl af mælken i grundopskriften med øl, det giver en sprødere pandekage.

K – Klumper i dejen undgås ved at komme de flydende ingredienser i de tørre. Ikke omvendt!

A – Almindelige pandekager kan nemt fryses. Pas dog på med at ligge dem i en stak.

G – God hygiejne er vigtigt når man behandler rå æg. Vask hænder grundigt.

E – Et drys sukker mellem hver pandekage når man bager, forhindrer at de klæber til hinanden.

R – Riv ikke citronen på et traditionelt rivejern, da den uønskede hvide del af skallen kommer med.

Mand bager pandekager og kaster dem op i luften